UDTALELSER

Spændingshovedpine


Efter mange års daglige spændingshovedpine, har jeg allerede efter første behandling, ikke haft hovedpine og ikke haft brug for migræne medicin. Og derved også fået en bedre nattesøvn.


Tina har også hjulpet mig godt på vej, med at slå bremserne i, koble fra og forstå, at man alligevel er værdsat.

Jeg kan varmt anbefale Tina, lad det ikke vente.


AMP, 56 år

---------------
Tunge og hævede ben

Jeg har været til behandling hos Tina med rigtig god effekt.

Da jeg startede havde jeg tunge og hævede ben, men Tina har formået at løsne op, så jeg i dag er blevet mere "mobil ". Er jeg kommet med andre skavanker, har Tina formået at afhjælpe det med zoneterapi.

Kan kun anbefale at booke en tid hos Tina, og få en snak om behandling.


Hanne Vinther Jakobsen

Nakkesmerter


Gennem en årrække har jeg haft store smerter i nakken.


Tina har givet en behandling som i den grad har været smertelindrende, i lange perioder har jeg været helt smertefri.


Jeg har modtaget massage og zoneterapi.


Tina er yderst kompetent, hun er lyttende og kompetent.


Hos Tina får man professionel og nærværende behandling.
                              

Kvinde 52 år

Selvværd og tankemylder


Tina har hjulpet mig med af få selvsikkerheden, og modet til at gøre nye ting, tilbage. Inden jeg begyndte hos hende, havde jeg meget dårligt selvværd, hvor jeg ikke følte, at jeg havde ret til at sige noget godt om mig selv.

Jeg havde også store problemer med at gøre nye ting selv, og jeg havde altid brug for en tryghedsperson ved min side.

En af mine store ønsker var at få nogle værktøjer jeg kunne gribe fat i når mine tanker løb afsted med mig.

Efter jeg har været ved Tina i 6 måneder nu, er der sket en meget stor udvikling. Hun har hjulet mig meget med at styre mine tanker, og jeg er blevet meget mere sikker på mig selv, og hviler mere i mig selv. Udover det har jeg nogle værktøjer som jeg kan bruge når der opstår udfordringer. Den måde hun har hjulpet mig på, har været overskuelig, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Den hjælp hun har giver mig, sætter jeg stor pris på.Nanna, 19 år

Pige med kolik


Skriger dit barn mere end den sover, og kan du se det har ondt, så hjælp dit barn, dig selv og din familie ved at tage af sted til zoneterapi.


Vi har en pige på fire, som havde kolik som lille, og som senere fik væske i ørerne og asmatisk bronkitis. Alle tre ting har zoneterapi hjulpet på. Nu har vi så fået barn nummer to, og han havde også kolik. Så da han var tre uger, tog vi til zoneterapi.

Han skreg flere timer i træk og havde svært ved at komme af med afføringen. Han sov i korte stræk af 20-40 min. og kunne være vågen i fem timer, hvor han skreg. Men bare efter to behandlinger, kunne vi mærke en forskel, og det blev bedre og bedre. Nu har han det godt.


Hjælp dig selv og din familie, for når dit barn ikke har det godt, så har man det heller det ikke godt som forældre. Det er det bedste vi har gjort, for vores børn og for os selv.


Jonni og Pia Kristenesen


Healing og samtale

Jeg er så utrolig glad for de sessioner, jeg har haft med Tina. Det gælder både guidede meditationer, men i særdeleshed healingen, har gjort mig godt.

Tina har hjulpet mig gennem flere svære og tunge perioder i mit liv, såsom sorg, stress og meget store arbejdsmæssige byrder under Coronaen.

Jeg er blevet beriget med en selvindsigt som hjælper mig til at acceptere tingenes tilstand, og ro til bare at være tilstede i nuet, og lade ting ske, uden at min verden styrter i grus. Jeg bruger dagligt flere af de værktøjer Tina har introduceret mig for. Det har gjort mig i stand til at kunne navigere i selv meget voldsomme og ofte emotionelle situationer og fortsat holde jordforbindelsen.

De sidste gange har jeg modtaget Power Healing. Det har været anderledes, men helt fantastisk, og jeg har haft de vildeste oplevelser under denne form for healing. Jeg er ikke i tvivl om det har hjulpet mig ud af en svær periode, og tilbage til en hverdag, hvor jeg øver mig i bare at være tilstede i nu'et og lade det ske der sker, og så alligevel sove godt om natten.

Tak for dig, Tina.


Heidi

Stresset, depressiv og angstramt


Jeg har været hos Tina først til meditationsaftner derefter til healing, jeg har besøgt en del alternative behandler, og det er derfor jeg er nød til at dele mine oplevelser hos Tina med jer.


Tina er en helt fantastisk empatisk behandler hun er i stand til at vide hvilken behandling du har brug faktisk allerede nå hun snakker med dig og bestiller tid, det kan jeg roligt skrive, for jeg har sendt et par kollegaer til Tina, og vi har alle tre fået en behandling, som ikke ligner de andres, super godt gået.


For mit eget vedkommende, har jeg fået tre healing og jeg er bare kommet så langt med mig selv, jeg har været stressramt, depressiv samt til sidst angst, har taget piller i et år. Jeg var godt flad da jeg mødte op hos Tina første gang, hun fik gang i blokeringerne så jeg fik den energi tilført, som jeg havde brug for til at samle mig selv op og komme igang med at leve igen, vi er nu så langt at vi sammen snakker om hvad jeg har brug for, dvs.


Tina kan mærke hvad jeg har brug for, så med disse værktøjer er jeg nået hen til hvor livet er dejligt, er fuld af energi og klar til at drosle ned på mine piller for angst. Jeg er fuld af beundring for de evner Tina besidder, og kan kun anbefale Tina hvis du står og har brug for hjælp til smerte - det være sig psykisk som fysisk, hun kan det hele.


Lone

Graviditet og terapeutisk samtale


Jeg har gået hos Tina on/off de sidste 3 år, og jeg bliver lige overrasket over, hvad hun formår hver gang, jeg besøger hende.

Jeg begyndte hos Tina da jeg led af en utrolig voldsom kvalme og madlede under graviditeten med min datter. Tina hjalp mig med zoneterapi og vejledning i diverse homøopatiske læge-midler. Uden Tinas hjælp havde jeg aldrig klaret mig igennem de første måneder af graviditeten eller rettere sagt hele graviditeten, for jeg havde så stor glæde og gavn af behandlingerne, at jeg fortsatte gennem hele graviditeten.


Tina er et helt utroligt varmt og empatisk menneske, og jeg føler at hun ser og hører mig, som den jeg er. For mig betyder de næsten terapeutiske samtaler under behandligerne mindst lige så meget, som selve den fysiske behandling.


Af hjertet tak Tina.

Trivsel i vuggestue


Jeg kan varmt anbefale en tur eller flere forbi Tina!

Min søn på nu to år, trivedes ikke helt optimalt i vuggestuen.

Jeg fandt Tinas hjemmeside, og så at hun havde erfaring med zone-terapi til børn som ikke var helt tilpas, så jeg kontaktede hende og beskrev udfor-dringen, og hun troede godt at hun kunne hjælpe, så vi besøgte hende.

Som bekymret mor, var det en fornøjelse at møde Tina - den ro hun havde over sig, smittede af på mig. Hun havde hurtigt kontakt til min dreng, som ellers var ret skeptisk overfor nye men-nesker på det tidspunkt.

Hun tilpassede behand-lingen fuldstændig efter hvad min søn kunne være med til - første behandling fik hun lov at røre hans fødder, de efterfølgende gange ville han ikke være med til det, og igen tilpassede hun behand-lingen, så han sad på mit skød mens jeg fik zoneterapi - jeg var skeptisk over at behandlingen “skulle gå igennem mig”.

Tina var forstående, og under behandlingen fik min dreng røde kinder, blev varm og træt - der skete NOGET! Så vi tog afsted flere gange, og hver gang oplevede vi en positiv forandring.


Nu har vi været til møde igen med vuggestuen, som beskriver at han trives meget bedre, er mere glad og i stor udvikling!


Tak til dig Tina; for din ro, for dine hænder, for din indføling og for det du kan. Fantastisk oplevelse at komme hos jer, som jeg varmt kan anbefale.

Vådligger dreng hjulpet


Vi har en dreng på 8 år, som var vådligger om natten. Faktisk var 95% af nætterne våde....

Vi har aldrig gjort det til noget problem, at han sov med ble om natten. Men i takt med at han blev ældre, begyndte det at fylde mere og mere for ham - og derved selvfølgelig også os som forældre. Vi havde prøvet forskellige ting inden Tina - der i blandt behandling hos vores egen læge. Men ingenting havde nogen effekt - andet end vi fik en dreng, som blev mere og mere ked af det og indesluttet.


Så hørte vi om Tina - og tænkte det skulle have en chance. Og hun har ikke mindre end reddet vores lille familie. Vi har nu en ovenud lykkelig dreng, som er fuldstændig tør hver eneste nat. Der bliver pludselig sovet hos kammerater nu - og man kan komme med på diverse lejre.


Behandlingen hos Tina tog cirka et halvt år (Tina havde forberedt os godt på, at det ville være en længere process). Men vi kunne fra hver eneste gang se fremgang, så det var ingen problem at få vores dreng afsted hver gang.


Trives vores børn ikke, gør vi det jo heller ikke som forældre. Det er SÅ skønt, at vi har vores dejlige glade dreng tilbage.


Tak Tina!

19 årig pige


Jeg begyndte at komme hos Tina, pga et usundt forhold til mad og et lavt selvværd. Tina har hjulpet mig med en ordentlig struktur i hverdagen, et overordnet bedre billede af mig selv og hvad jeg kan gøre for at hjælpe mig selv når det er lidt svært.-----------Dreng med kolik

Vi har en dreng på 3 mdr, og startede ude ved Tina, da han var knap 3 uger. Han pruttede rigtig meget, men havde meget bøvl med at komme af med sin afføring og græd rigtig meget.

Efter han har fået 8 behandlinger med zoneterapi, har det hjulpet rigtig meget, hvilket vi forældre er rigtig glade for.

Den dag i dag kommer han af med afføring stort set hver dag, og stadig en masse prutter. Men pointen er, at der er gang igen i hans tarmsystem.


Pia Mølgaard

Blærebetændelse


Efter mange gange med blærebetændelse med pencillin og sulfametizol kure efterfølgende, besluttede jeg mig for at prøve zoneterapi hos Tina.


Jeg fik også mange gode råd så nu synes jeg, at jeg har styr på min blærebetændelse og har det både fysisk og psykisk bedre.


Så det vil jeg gerne anbefale.


Esther

Maveproblemer


Jeg har brugt meget fra apoteket, som ikke hjalp så godt på min forstoppelse. Så læste jeg en artikel i avisen, hvor der stod "Fra en gang om ugen til en gang om dagen". Jeg ringede og fik tre gange zoneterapi. Det hjalp rigtig meget på min forstoppelse, samtidig med at jeg går ture og drikker vand. Så det er jo dejligt.


K.W.

Piskesmæld og kroniske muskelspændinger


Efter et trafikuheld for snart 10 år siden, har jeg dagligt haft kroniske smerter i hoved, øjne, nakke og arme. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger og nogle har også givet mig en form for lindring. Men intet har været så smertelindrende som øre akupunkutur.

Det har især hjulpet på den konstante hovedpine, som jeg før vågnede op til hver dag. Den mærker jeg nu kun ca. en gang i ugen.

Behandlingen har betydet rigtig meget, da det har givet mig langt større overskud og glæde. Det er i hvert fald mange år siden, jeg har haft det sådan. Så jeg er meget glad.


Pigen med piskesmæld