ØREAKUPUNKTUR MOD SMERTER
Øreakupunktur er meget kendt og succesfuld til behandling af  akutte og kroniske smerter. Øreakupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform. Til tider kan smerter forsvinde med det samme. Øreakupunktur anvendes altid sammen med zoneterapi. Øreakupunktur virker via nervesystemet og er derfor meget effektivt til smertelindring, som   oftest giver det meget store forbedringer på bare en enkelt behandling. Til børn og andre der ikke ønsker nåle, kan jeg behandle med ørefrø (plaster), som er absolut smertefri at benytte.


Jeg har bl.a. hjulpet folk med smerter pga.:


🌱 Piskesmæld

🌱 Lændesmerte 

🌱 Hoftesmerte

🌱 Hovedpine

🌱 Kæbespændinger

NADA/ FEM PUNKTBEHANDLING

NADA-behandling er en effektiv øreakupunktur, der kan genskabe indre ro, fokus og balance mellem krop og sind. I Danmark bruges metoden i både den offentlige og private sundhedssektor, i kriminalforsorgen og på behandlings-institutioner, hvor NADA har været anvendt siden 1999.


Mange benytter NADA-behandling ved stress-symptomer, dårlig søvn, misbrug af rusmidler, da det påvirker nervesystemet i positiv retning. Jeg har gode erfaringer netop med NADA, og mange af mine kunder er glade for den umiddelbare virkning af nålene.


Du får nåle i hvert øre, og skal herefter ligge i ca. 45 minutter i rolige omgivelser. Det er vigtigt, at du slapper af, for at du opnår den fulde effekt.


DE FEM PUNKTER KAN:


🌱 Lindre søvnløshed, uro, angst, stress, depression, tankemylder og eksamensangst

🌱 Dæmpe abstinenser, f.eks. fra alkohol, tobak og sukker

🌱 Styrke immunforsvaret

🌱 Regulere hormonbalancen – f.eks. modvirke hedeture og stabilisere blodtrykket

🌱 Øge koncentrationsevne og indlæring

Jeg tilbyder også: