HEALING

Du kan have gavn af healing, hvis du ønsker:

🌱 At udvikle dig spirituelt

🌱 Få et stærkere immunforsvar

🌱 En smerterfri krop & sjæl

🌱 At slippe for stress og udbrændt

🌱 Mere energi
🌱 Din krop kommer i balance

🌱 Ro i hovedet 

🌱 Glæde og positivitet

🌱 Bedre søvn

🌱 Tryghed
🌱 Mere selvværdHVORDAN FOREGÅR HEALINGEN?

Jeg starter healingen op ved at skabe en god jordforbindelse, der ofte skaber mærkbar ro i kroppen. Derefter vil jeg heale ved at lægge min hånd på din krop forskellige steder. Jeg healer desuden over din krop i auraen. Der skabes et unikt felt af healingsenergi omkring dig, som er nøje afpasset til dig. Jeg healer med højfrekvente energier samt engleenergier, der sammen skaber det unikke felt til din healing.  


Under healingen vil din egen skytsengel samt ærkeenglen Raphäel og andre ærkeengle og engle, der ønsker at hjælpe dig være tilstede. De er med til at skabe tryg og dejlig stemning. Jeg bruger også af og til krystaller for at undestøtte healingen.


Jeg guider dig under healingen, så du følger dig godt tilpas. Kommer der kanaliserede beskeder igennem til mig, vil jeg videregive disse til dig. Det kan være råd til dig, som giver dig selvindsigt, og mulighed for at arbejde videre hjemme.


Healing virker både på fysiske skavanker, men også især mentale og psykiske ubalancer, bl.a. stress og angst. Healingen virker også afbalancerende på tanker og følelser, samt på chakraerne og dit energifelt helt ned på celleplan. Healingen styrker dit immunforsvar og giver dig et boost af energi.


I healingsprocessen du har også mulighed for at udvikle dig spirituelt. Healingsenergien repræsenterer den nye tids healingeenergi. 


OBS: Jeg behandler ikke på klienter med kroniske psykiske lidelser.

Jeg tilbyder også: