BACHS BLOMSTERREMEDIER

Jeg kan  blande din helt personlige flaske - eventuelt som supplement til behandling i klinikken. Jeg har stor erfaring med Bach dråberne, og får rigtig god respons fra både voksne og børn.


Bachs Blomstermedicin kan være et redskab til bedre selvindsigt og bearbejdning af negative følelsesmønstre, som påvirker den fysiske krop. Kort sagt: "Bachs Blomsterremedier kan hjælpe dig med at få styr på dine følelser, og dermed få mere ud af livet". Nyere forskning i sammenhængen mellem følelserne og immunsystemet støtter den iagttagelse, at vores fysiske sundhed hænger sammen med vores psykiske balance. Flere og flere eksperter er enige i, at et sundt sind er nøglen til et sundt legeme.


Hver enkelt blomserremedie kan afhjælpe en specifik negativ følelse og stille og roligt forandre tankemønstret til en positiv variant i stedet. Du kan tage dem hver for sig eller sammen  (op til 7 remedier i den samme flaske).


Bachs remiedier kan understøtte dig ved: 

🌱 Uro

🌱 Søvnbesvær

🌱 Melankoni

🌱 Ingen selvtillid

🌱 Angsttilfælde

🌱 Koncentrationsbesvær

🌱 Negativt tankemønster

🌱 Stress

🌱 Krise

Doctor Edward Bach skabte i 1930´erne Bachs Blomsterremedier - et system bestående af 38 forskellige plante- og blomsterbaserede remedier, som hjælper dig med at styre hverdagens følelsesmæssige ubalance.

Jeg tilbyder også: