FIRMAAFTALER


Jeg tilbyder virksomheder at lave kurser i meditation for medarbejderne. Derudover tilbyder jeg at behandle medarbejderne med zoneterapi, healing eller massage.


Mine erfaringer er, at medarbejderne er glade for at blive introduceret i at meditere. Det kan gøre dem istand til at lære dem selv bedre at kende og finde indre ro og overskud i en travl hverdag. Ved en fysisk behandling kan de ansætte mærke, at det gør en forskel og det har vist sig at give bedre velvære og  mindre sygefravær.


Virksomhedernes  største og vigtigste resourse er dygtige medarbejdere. Derfor er  det   vigtigt at fastholde gode medarbejdere  og  give dem de bedste arbejdsforhold, så de kan levere   et  godt  stykke  arbejde. Derfor kan det være en rigtig god ide at tilbyde sine medarbejdere behandling direkte på arbejdspladsen, både forebyggende og helbredende samt vejledning i hvordan arbejdspladsen kan indrettes.

"I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag, brugte vi Tina til en række guidede meditationer. Det var en helt ny verden for de fleste, men en go' en af slagsen.

Alle medarbejdere er kommet med gode tilbagemeldinger på arrangementet, og flere af dem har siden, på eget initiativ opsøgt lignende aktiviteter.

Jeg håber, at vi også i fremtiden får mulighed for at lave guidede meditationer til glæde for vores medarbejderes mentale sundhed."


Heidi Kjær
Scandic Kolding

“På Fjordvang Efterskole har vi igennem en årrække haft Tina tilknyttet som ekstern fysioterapeut.

Hendes opgave er, at give især det praktiske personale forebyggende behandlinger i form af rygmassage og zoneterapi.

Det har bevirket at vi har mindsket antallet af sygedage pga. af dårlig ryg osv.

For en virksomhed som Fjordvang Efterskole, er det en rigtig god investering at have Tina tilknyttet, og personalet ser altid frem til den mandag i måneden, hvor vi får besøg af Tina.”


Jacob G. Jørgensen

Forstander