ALLERGI & ANGST BEHANDLES MED AKUPUNKTUR.

Mange danskere – faktisk op mod 1,7 mio – kender til allergiens mange symptomer og ulemper,  og hvordan hverdagen og den daglige velvære kan påvirkes ganske væsentlig.


ØNSKER DU AT KOMME AF MED SYMPTOMER SOM:

🌱  Kløende næse og gane

🌱  Øjne der løber i vand

🌱  Snot og rindende næsen

🌱  Nyse-anfald


Når allergien er i udbrud, sker der en overreaktion i kroppen, og der opstår ubalance i kroppens immunsystem over for ellers normalt uskadelige stoffer. Vores immunsystem skal forsvare kroppen mod angreb af fremmede stoffer som fx virus, bakterier og parasitter.


TYPER AF ALLERGI


🌱  Høfeber

🌱  Astma

🌱  Eksem

🌱  Støvallergi

🌱  Parfumeallergi

🌱  Fødevareallergi

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM BEHANDLING MED ANTIHISTAMINER OG AKUPUNKTUR?


Antihistaminerer er en symptombehandling af allergi, og fås i form af piller eller spray, som virker ved at blokere for signalerne i kroppen, hvorved generne lindres. Men man får ikke arbejdet med årsagen til allergien, og dermed kommer allergien igen og igen.

Ved behandling med akupunktur behandler man årsagen til allergien, og skaber en balance i kroppen, så der ikke længere skabes den inflammation eller overreaktion i immunforsvaret, som allergi er – vestligt set.
Klienter oplever oftest stor lindring på symptomerne, og nogle oplever, at symptomerne helt udebliver efter behandling med akupunktur.

BEHANDLINGEN

På min klinik tager en behandling med akupunktur udgangspunkt i en snak omkring din situation. Derefter vil jeg oftest foreslå 3-5 behandlinger inden for 2-3 uger. Det gør jeg, da flere behandlinger kort efter hinanden ”kick-starter” kroppens egen helbredelsesproces, som jo er den, vi skal have i balance igen. Selve behandlingen varer 20-25 minutter, men der afsættes 60 minutter, for der skal være tid til at høre om dine symptomer. Jeg er hos dig under hele behandlingen. Det efterfølgende forløb afhænger meget af, hvordan du reagerer på behandlingerne.


I kinesisk medicin er efteråret Lungens tidspunkt, og da allergi er at betragte som en Lunge-ubalance, så er behandling om efteråret et hit! Men kom dog uanset hvornår du vil, for metoden virker hele året også når allergien driller.


Jeg har flere redskaber i min ‘værktøjskasse’ til behandling af allergi og intolerancer, så dem fremlægger jeg altid for dig, og så anbefaler jeg en plan for behandlingen ud fra, hvad du også synes giver bedst mening.
Mit foretrukne redskab er en akupunkturmetode, der kaldes Oscillationsakupunktur. Den er udviklet af Dr. Gumbiller fra Tyskland, men funderet i Traditionel Kinesisk Medicin.


HVAD ER OSCILLATIONSKUPUNKTUR OG HVORDAN VIRKER DET ?


Behandlingen består af 5 nåle, der sættes i:


📍   Yintang (mellem øjenbrynene)
📍   Thalamus/nedre Lunge i NADA (i hvert øre)
📍   Epifyse 1 (i hvert øre)

📍   En ledning forbinder Thalamus punkterne for at skabe de bitte små svingninger, som er vigtige for at slippe            allergi.


BEHANDLINGEN:


✅ hjælper kroppen med at give slip på chok/traume, som kan være årsag til allergien eller angsten

✅ understøtter dit immunforsvar

✅ gavner øjne, næse og lunger – som ofte er belastede ved allergier

✅ stimulerer vagusnerven, som kan hjælpe kroppen til at finde hvile og genopbygge cellerne. En form for nulstillling.


Allergi menes både at kunne være arveligt betinget og være opstået på baggrund af f.eks.  ”chok”, der kan ligge langt tilbage i tiden. Er du f.eks. faldet ned fra et træ og landet på en nyslået plæne, kan kroppen fejlagtigt koble de to hændelser sammen (uheld/chok og nyslået græs/pollen) og derved mange år efter udløse en reaktion, når du er tæt på nyslået græs. Oscillationsakupunktur løsner blidt og behageligt chokket. Allergien er derfor egentlig bare et symptom. Årsagen er chokket. Behandlingen virker uanset, om man kan huske chokket eller ej! 

VIRKER AKUPUNKTUR OGSÅ MOD ANGST ?

Når vi nu taler om forløsning af chok og traumer, så kan metoden også gavne de mange mennesker, der lider af angst eller har en fobi. Årsagen til disse lidelser kan jo også være et chok eller traume. Derfor er oscillationsakupunktur også godt valg til behandling af angst. Som behagelig sidegevinst behøver vi ikke tale om traumet. Derfor er metoden også helt genial til dem, hvis chok er et, de fik, før de selv fik et sprog.


Alt i alt er det en meget simpel og afslappende behandling med stor effekt.

Jeg tilbyder også: