ZONETERAPI


Ved første behandling starter vi med en indledende snak. Derefter ligger du dig til rette på briksen og jeg går i gang med zoneterapi på fødderne. Selve behandlingen er dejlig afslappende og tilpasset dig.


Alle mennesker reagerer forskelligt på zoneterapi. Man bliver typisk meget afslappet. Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner et par dage efter en behandling, hvor kroppen arbejder videre. Hos nogle udskiller kroppen gamle affaldsstoffer og man oplever urin er mere gult og lugter. Det er helt normalt. Det er vigtig, at du drikker meget vand i dagene efter. Nogle oplever en kortvarig forværring af symptomerne, indtil tilstanden vender med bedring til følge. Det betragtes ikke som en bivirkning, men et positivt signal fra kroppen om, at den er i gang med at udskille affaldsstoffer, og at behandlingen dermed er i gang.


Mange oplever en forbedring efter nogle enkelte behandlinger, og vil efter en række behandlinger føle en markant forbedring af både gener, overskud og livskvalitet.

Zoneterapi er for alle, og kan  bruges til at forebygge sygdom, samt vedligeholde et godt helbred. Ofte kombinerer jeg zoneterapi med massage, healing, laser eller øreakupunktur, for at skræddersy behandlingen til hver enkelt. Det har vist sig at have en god effekt. Jeg rådgiver gerne omkring kost, vitaminer, homøopati, Bachremedier, samt hvad du selv kan gøre for at få det bedre.

Zoneterapi kan afhjælpe:

🌱 Hovedpine/migræne

🌱 Stress

🌱 Diarre/forstoppelse

🌱 Smerter

🌱 Allergier

🌱 Øreproblemer

🌱 Overgangsaldersymptomer

🌱 Blærebetændelse

Børn responderer godt på zoneterapi

Er dit barn ked af det eller ikke helt tilpas? Har dit barn ondt i ørerne eller maven, kolik, tisser i sengen om natten eller har dit barn tegn på ikke at trives i skolen, vuggestuen eller børnehaven? Kontakt mig gerne, da jeg har gode erfaringer med behandling af børn. At behandle børn er et af mine hjertesager, for ved hjælpe et barn tilbage i balance, så giver jeg barnet mulighed for, at få den bedste start i livet. Jeg har hjulpet mange børn med zoneterapi, og har behandlet mange helt nyfødte med gode resultater. Zoneterapi kan gives straks efter fødslen.

På klinikken kommer børn i alle andre, og de glæder sig altid til at komme og blive trykket under fødderne. Børn er utrolig modtagelige overfor zoneterapi. Det skyldes, at de ikke har så mange belastninger som voksne.

Lad dit barn prøve zoneterapi, hvis du genkender:


🌱 Kolik

🌱 Øreproblemer

🌱 Øjenbetændelse

🌱 Mistrivsel
🌱 Stress-tilstande

🌱 Ufrivillig vandladning

🌱 Asmatisk bronkitis

🌱 Ondt i maven

Jeg tilbyder også: